Empresa
Entrada despatx de DiG Advocats a Barcelona

Som un despatx d'advocats i Economistes amb experiència. Som a Barcelona i Lleida.

Bufet d'Advocats des de l'any 1969, som al centre de Barcelona.

Fundat el 1969, els socis fundadors del bufet Sr. Jose Luis Dominguez (D) i Sr. Jose Luis Gros (G) es van unir sota una mateixa filosofia de vocació al client.

Inicialment el despatx es deia Domínguez i Gros Advocats. després de la incorporació a l'any 1990 d'un tercer soci, Sr. Jordi Esparza, pas a cridar-se D & G Advocats. Després de la irrupció d'Internet en l'any 2000 i per evitar qualsevol conflicte amb marques registrades, es va modificar per l'actual nom: DiG Advocats.

Amb l'arribada dels nous socis a la direcció de l'empresa: El Sr. Romà Bosch Sancho, el Sr. Francesc Xavier Vals Torrebadella, el Sr. Francisco José Vinaches Soler, el Sr. Albert Pujol Mauri i el Sr. Marcos Jiménez de Parga, es configura definitivament la nostra actual realitat. Socis

Integració entre experts de diferents disciplines:

El nostre equip està format principalment per advocats i economistes que lideren grups multidisciplinaris, compostos segons les exigències específiques de cada projecte ja sigui particular o empresa.

Un grup d'experts experimentat i estable, capaç d'oferir una àmplia gamma de serveis en l'àmbit jurídic-econòmic i en l'assessorament legal que cadascun dels nostres clients necessita, amb coneixement i àmplia experiència en diferents sectors econòmics, des de la banca i les finances fins a la construcció i les telecomunicacions. Sempre amb atenció personalitzada, competent i idònia. professionals

Valors diferencials:
  • Eficàcia: Treballem de forma rigorosa i amb implicació absoluta per a cada cas particular.
  • La doble vessant jurídic-empresarial dels nostres professionals ens permet estar en disposició d'aportar consells i oferir solucions en tots els moments del desenvolupament d'un projecte de negoci.
  • objectivitat: La independència professional i econòmica, ens permet poder aportar propostes i alternatives sense condicionants previs, adequades a cada situació empresarial.
  • competitivitat: Les nostres tarifes s'adeqüen a cada assumpte ia cada situació, responent sempre a les seves necessitats.
Valor afegit:
  • l'experiència dels nostres professionals, ens permet estar en disposició d'aportar consells i oferir alternatives, en tots els moments del desenvolupament d'un projecte empresarial o privat.

DiG Advocats a Linkedin