Advocats-Barcelona

Estem entre els 10 millors despatxos d'advocats Barcelona pel que fa a assessorament legal i jurídic molt enfocat a les necessitats actuals de les empreses.

En el nostre bufet comptem amb mes de 30 professionals d'acreditada experiència i trajectòria.

Professionals

ADVOCATS BARCELONA: TENIM UNA UBICACIÓ IDEAL A LA CIUTAT

La nostra seu central compta amb una ubicació excepcional al centre de Barcelona, ​​al carrer Diputació cantonada Passeig de Gràcia, una de les artèries principals de la capital i un dels eixos comercials i de negocis més exclusiu de Barcelona, ​​on a més del nostre despatx trobarà multitud de botigues, restaurants i serveis.

Ens trobem a escassos metres de la Borsa de Barcelona, ​​a la cinquena planta de l'edifici senyorial d'estil clàssic Casa Vinyals, construït el 1903 i reformat posteriorment per l'arquitecte Ricardo Bofill. Les nostres oficines compten amb un espai de disseny contemporani dotat de còmodes sales de reunions preparades per meetings privats i també per videoconferències.

En DiG Advocats Barcelona estem compromesos amb una mobilitat responsable. Per això les nostres oficines es troben molt ben comunicades per diferents opcions de transport públic: metro, autobús, Ferrocarrils de la Generalitat, Rodalies Renfe i Bicing. Si s'opta per desplaçament en vehicle privat, trobarà també un pàrquing públic a escassos metres.

Som al centre de Barcelona, ​​en ple passeig de gràcia cantonada amb carrer diputació, numero 260. A la banda tenim restaurants com el Nacional o el Tapes 24, conegudes botigues com el Zara home i la Mútua Madrileña i a l'altre costat del carrer la Borsa de Barcelona. Un cèntric emplaçament ben comunicat en un edifici històric com és la Casa Vinyals que compartim amb una reconeguda auditoria internacional d'origen francès, Mazars.

La nostra oficina amb un estil combinat entre modern i clàssic amb diverses estances per atendre a clients de forma privada i també per organitzar sessions de videoconferència. No en va a estat seleccionada en algunes ocasions per fer rodatges de pel·lícules i algunes sèries.

El nostre bufet aquesta ben comunicada amb la resta de la ciutat, tant en transport públic com en bicicleta o patinet urbà, sistema que recomanem

També és possible el desplaçament en vehicle privat, tenim el garatge públic de passeig de gràcia a escassos metres.

Som Advocats, de totes les especialitats de Dret actual i som Assessors fiscals especialitzats en empreses

Un equip guanyador, sempre vetllem per la millor solució per als nostres clients en un àmbit de màxima confidencialitat.

Els nostres equip d'advocats i economistes estan especialitzats en:

  • DRET LABORAL com Advocat laboral estem a la teva disposició per respondre immediatament qualsevol tipus de consulta o dubte, sobre els teus condicions de treball, pots confiar indemnitzacions per acomiadaments i quitança, vam arribar a acords satisfactoris per a tu, reclamem aquells acords que s'hagin incomplert per part de l'empresa. Garantim a el 100% el teu legítima defensa davant de qualsevol tipus d'abús, mobbing, acomiadament per baixes, canvi unilateral de condicions de treball ... etc
  • Advocats especialistes en dret tributari i impostos: El nostre equip de professionals especialitzats en Dret Financer i Tributari, compta amb un profund i actualitzat coneixement de la normativa i jurisprudència tributària, el que li permet assistir a client en la planificació, anàlisi i assessorament dels impostos , com ara l'Impost sobre el Valor Afegit, l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques, l'Impost sobre el Patrimoni, l'Impost sobre Successions i Donacions, l'Impost sobre Transmissions Patrimonials i Actes Jurídics Documentats, els Impostos Especials i Duanes, etc .
  • Advocats especialistes en inspeccions d'hisenda: El Departament d'inspeccions d'Hisenda i procediments està integrat per un equip multidisciplinari de professionals (advocats i economistes) tots ells amb una àmplia experiència en aquest tipus d'actuacions. Procediments de gestió i inspecció tributària: Procediments de recaptació tributària, Procediments de Revisió, Defensa jurídica en procediments per delictes contra la Hisenda pública.
  • Advocats especialistes en protecció de dades: propietat intel·lectual, tecnologies de la informació, entreteniment, LOPD; RGPD, especialment dins el sector sanitari, públic, escoles,
  • Advocats assessors de compravenda d'immobles: en general, cases, edificis, pisos, cases, apartaments, garatges, pàrquings, etc ....
advocats-barcelona

NOMÉS HA DE escriure'ns I ESTAREM ENCANTATS DE RESPONDRE

Call Now Button