Per què un advocat haurien de mirar la compra del teu pis

A continuació t'expliquem detalladament per què hauries contractar un advocat especialista en Dret Immobiliari abans de signar la compra de qualsevol immoble, ja sigui un habitatge, una casa, un pis, un apartament, un garatge, una segona residència, com a inversió ...

Perquè és la major compra de la teva vida

Una de les decisions més rellevants que prenem al llarg de la nostra vida, és la compra d'un habitatge. El préstec mitjà que sol·licitem a Espanya a una entitat bancària és de 200.000 euros a tornar en 30 o 40 anys, el que ens suposa una lletra mensual entre 900-1400 euros, la variabilitat dels interessos i clàusules bancàries associades a aquest contracte pot fer que aquest sigui un punt molt vulnerable. Els bancs ho saben i s'aprofiten.

Solem invertir molt de temps en l'adquisició d'un telèfon o un cotxe, mirant i comparant característiques tècniques fins a l'infinit, en canvi en la compra en un immoble, li dediquem més aviat poc temps, comparat amb la inversió que suposa i només veiem els elements externs, sense valorar la contratacion, ni tot allò que no es veu.

De fet, sol ser la major operació en euros que realitzen moltes persones a el cap de les seves vides. No obstant això, la majoria de les vegades prenem aquesta decisió sols, o preguntant a la nostra parella o família, que no són precisament experts legals, ni financers.

Perquè necessites tranquil·litat i un bon aliat

Que en la compravenda intervingui un constructor, un API, una immobiliària o un Banc no vol dir que estiguin de la nostra part, més aviat a l'contrari: voldran fer negoci a costa nostra i segur que ens guanyen en experiència. Per això ens cal tenir un aliat (advocat) que vetlli en tot moment pels nostres interessos.

SOL·LICITAR CONSULTA GRATUÏTA

Perquè el cost NO és significatiu

Si ho veiem amb perspectiva, de el preu total que pagarem per l'immoble, el preu de l'Advocat no serà rellevant si pensem que entre les múltiples clàusules legals, intangibles i sorpreses que ens podem trobar posteriorment podran ser moltíssim més cares.

Mira-ho així, el preu de l'advocat no és un cost, és part de la inversió. Segurament la més rendible després de la compra.

Els principals problemes

Aquests són alguns dels principals problemes que solem trobar:

  1. Pre-reserva, quan anem veure un pis i ens encanta, donem una quantitat simbòlica (1.000 / 2000 euros) perquè ho treguin de la web i no ho ensenyin més; nosaltres creiem que aquesta reservat, quan en la majoria dels casos ni ho treuen del web i si algú els ofereix mes diners es el venen, perquè el venedor no té cap compromís amb tu. Sí, gairebé sempre et retorna la quantitat, però has perdut el pis.
  2. No revisar tota la documentació. Les presses imposades pel venedor davant l'amenaça de perdre el pis (el típic hi ha una parella que ve a veure-ho demà) fa que mirem la documentació per sobre, tot just la nota simple de l'registre i allò que el venedor vulgui mostrar-nos, signant la paga i senyal corrent.
  3. El contracte d'arres inclou clàusules de difícil compliment, que contradiuen directament la llei de propietat horitzontal o d'indefensió per part de comprador.
  4. Infinitat de clàusules bancàries enrevessades, el IRPH,la clàusula sòl, La clàusula sostre, la clàusula ingressos mínims, euribor fix o variable, serveis bancaris obligatoris associats, assegurances vida i llar obligatoris, etc ....
  5. L'edifici no ha passat la inspecció tècnica obligatòria (ITE) i a el fer-ho descobreixen múltiples deficiències a pagar entre tots (sobrecost).
  6. Tenir veïns en situació irregular (per exemple: okupes, apartaments turístics no declarats, rellogats ...) amb tots els problemes que això comporta, sobre el paper, el venedor no té cap obligació legal de informar-te.
  7. La compra sobre plànol inclou certs riscos que han de ser coneguts i valorats prèviament.

advocat compra habitatge

Per acabar, tres consells bàsics:

  1. No et fiïs de ningú, qualsevol cosa que ferms et compromet per als propers 30 o 40 anys de la teva vida, sense poder modificar-lo.
  2. El pis no és només de la porta cap a dins, sinó que cada element de l'edifici i el seu corresponent manteniment està al teu càrrec, segons el coeficient total adquirit.
  3. Pots informar-te de tot a internet, però la visió d'un professional legal i sobretot la seva experiència en compres d'immobles, et donarà tranquil·litat i et evités molts disgustos.

Si vols que un advocat especialista es posi en contacte amb tu SENSE COMPROMÍS, si us plau omple el següent formulari amb les teves dades:

Call Now Button