assessoria d'empreses

Assessoria d'empreses: comptabilitat, impostos i nòmines

Presentem el nostre servei d'assessoria d'empreses, on som el teu departament Administratiu (comptabilitat, impostos i nòmines) a l'complet.

Desde DiG Advocats t'oferim diferents serveis de assessoria d'empreses destinat a aquelles companyies que volen créixer i delegar tota la part burocràtica que ocupa tant de temps en el dia a dia, sense aportar cap tipus de valor afegit i la part financera. El nostre equip està format per un equip de persones amb àmplia experiència que et podrà aconsellar i ajudar per prendre les millors decisions per al teu negoci.

Per això podem encarregar-nos de la gestió del teu comptabilitat, càlcul i presentació d'impostos, gestió de nòmines i qualsevol altra tasca necessària per al teu negoci perquè tu sol t'encarreguis de fer el que millor saps: aconseguir clients i vendre els teus productes / serveis.

assessoria d'empreses

Fes-un cop d'ull i si et queda alguna pregunta no dubtis a contactar-nos:

DELEGA TOTA TEVA ADMINISTRACIÓ I COMPTABILITAT EMPRESARIAL A NOSALTRES.

DELEGA TOTA LA GESTIÓ LABORAL DELS TREBALLADORS.

A més et acompanyem en tots els processos de com començar el teu negoci, Ideal per startups perquè no cometis errors que ja han comès altres, recorda que tenim 50 anys d'experiència.

També podem ajudar-te amb la gestion dels treballadors, altes, baixes, contractes, nomines que en la majoria d'empreses són font de nombrosos conflictes, delega en nosaltres aquests temes i et evitaràs molts problemes.

Podem ajudar-te en totes les fases i situacions del teu negoci, siguin quines siguin, des de la primera fins a l'última, passant des de la constitució de la societat fins a la venda o liquidació de la mateixa, passant per qualsevol de les etapes intermèdies durant tot el transcurs de desenvolupament i creixement de l'negoci.

Si confies en nosaltres, no hauràs encarregar-te més de tot el relatiu a tasques administratives de cap tipus, ja que nosaltres ens encarregarem de tot el que necessitis. Així, gestionarem qualsevol "paperassa" o tràmit necessari per al desenvolupament de la teva activitat sense importar l'organisme a què hagis de dirigir-te, i podràs despreocupar totalment d'aquest aspecte, sabent que estàs en mans expertes en realitzar aquest tipus de tràmits.

Responsable del Departament

assessor fiscal barcelonaRaül Roca

assessor Fiscal


Call Now Button