Assessoria d'empreses

Presentem el nostre servei d'assessoria d'empreses, on podem ser el teu departament Administratiu (comptabilitat, impostos i nòmines) a el complet i fer que redueixis costos significativament.

Des DiG Outsourcing t'oferim diferents serveis de assessoria d'empreses destinat a aquelles companyies Societats Anònimes, Societats Limitades, PIMES i Autònoms, que desitgen créixer i delegar tota la part burocràtica que ocupa tant de temps en el dia a dia. El nostre equip està format per un equip de professionals amb àmplia experiència que et podrà aconsellar i ajudar per prendre les millors decisions per al teu negoci.

Podem encarregar-nos de la gestió del teu comptabilitat, Càlcul i presentació d'impostos, gestió de nòmines i qualsevol altra tasca necessària per al teu negoci perquè tu sol t'encarreguis de fer el que millor saps: aconseguir clients i vendre els teus productes / serveis.

OUTSOURCINGA més de la assessoria d'empreses, T'acompanyem en tots els processos de com començar el teu negoci, Ideal per startups perquè no cometis errors que ja han comès altres, recorda que tenim més de 50 anys d'experiència.

També podem ajudar-te amb la gestion dels treballadors, altes, baixes, contractes, nomines que en la majoria d'empreses són font de nombrosos conflictes, delega en nosaltres aquests temes i et evitaràs molts problemes.

Estarem al teu costat en totes les fases i situacions del teu negoci, siguin quines siguin, des de la primera fins a l'última, passant des de la constitució de la societat fins a la venda o liquidació de la mateixa, passant per qualsevol de les etapes intermèdies durant tot el transcurs de desenvolupament i creixement de l'negoci.

Si confies en nosaltres, no hauràs encarregar-te més de tot el relatiu a tasques administratives de cap tipus, ja que nosaltres ens encarregarem de tot el que necessitis. Així, gestionarem qualsevol "paperassa" o tràmit necessari per al desenvolupament de la teva activitat sense importar l'organisme a què hagis de dirigir-te, i podràs despreocupar totalment d'aquest aspecte, sabent que estàs en mans expertes en realitzar aquest tipus de tràmits.


Responsable del Departament

assessor fiscal barcelonaRaül Roca

DiG Advocats


Call Now Button