contracte d'arres

Història

De 1969 a 1974 | Col·laboradors

Els dos socis fundadors del bufet són el Sr. Juan Luis Domínguez, a qui correspon la sigla D i el Sr. José Luis Gros al que correspon la sigla G, l'any 1969 van començar a col·laborar en diferents assumptes de Dret Fiscal en el Bufet del primer, que estava situat a la Via Laietana número 21 de Barcelona.

De 1974 a 1990 | Domínguez i Gros Advocats

Fruit d'aquesta col·laboració en 1974 van decidir unir-se i formar un despatx sota una mateixa filosofia de vocació al client i mudant-se al carrer Pau Claris número 155 de Barcelona, ​​zona més cèntrica, de tradició d'Advocats i Assessors.

Des dels seus inicis el despatx, com era costum en l'època, prenia els cognoms dels dos socis fundadors per a la seva nomenclatura, Domínguez i Gros Advocats estaven sobretot especialitzats en Dret Fiscal i Tributari, sent membres destacats i vicepresident el Sr. Dominguez, de l'Associació Espanyola d'assessors fiscals (AEDAF).

Amb la implantació a Espanya el 2 d'agost de 1985 l'impost sobre el valor afegit (IVA), el Sr. Jose luis Gros, va ser el representant espanyol al Comitè Fiscal Europeu.

Ambdós van participar també en la redacció del paquet de mesures fiscals, en una significativa ampliació de la normativa fiscal de la Constitució Andorrana, aprovada i ratificada el 2 de Febrer de 1993.

De 1990 a 2007 | Domínguez & Gros i Advocats Associats

Davant el volum de casos fiscals que arribaven al despatx, en 1990 van decidir buscar un nou soci per aquesta àrea i així el Sr. José Luis Gros podria encarregar-se dels nous assumptes mercantils que arribaven al despatx, mentre s'incorporava un nou soci i actual director , el Sr. Jordi Esparza.

S'inicia així un nou camí en el bufet, des del qual es pretén atendre les empreses no només en matèria tributària i fiscal com en els seus inicis, sinó en tots els aspectes legals que precisen.

De mica en mica es van incorporar nous socis al bufet per poder reforçar i abastar noves àrees del dret:

  • El Sr. Romà Bosch al capdavant dels clients internacionals.
  • El Sr. Xavier Vals, el Sr. Francisco José Vinaches i el Sr. Albert Pujol al capdavant de l'àrea de dret fiscal-tributari.
  • El Sr. Marcos Jiménez de Parga al capdavant de l'àrea de dret mercantil, civil i penal.
  • El Sr. Miquel Fornieles a el front de l'àrea de dret laboral.

Així es configura la nostra actual realitat societària.

Com a part del creixement en l'any 1997 van decidir mudar-se a les oficines actuals, situades al Carrer Diputació, nombre 260 de Barcelona (Casa Vinyals), molt a prop de Passeig de Gràcia, facilitant d'aquesta manera les comunicacions i el transport tant dels seus professionals , com dels seus clients.

També van començar a portar afers internacionals, compaginant tasques de docència en els postgraus en material fiscal de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB).

Des de l'any 2007 | DiG Advocats

Coincidint amb la jubilació dels dos socis fundadors, l'any 2007 el despatx pas a cridar- D & G Advocats. Però per evitar qualsevol conflicte amb marques registrades, es va modificar per l'actual nom: DiG Advocats.

Durant els últims anys s'han anat incorporant nous professionals fins arribar a un equip actual d'unes 40 persones, principalment Advocats i Economistes.

Aquest 2019 complim 50 anys al teu servei.

Ens encarreguem del teu problema legal
fins a aconseguir la millor solució possible.

Els millors assessors d'empresa
podem ajudar-te en totes les facetes del negoci.

ens ajustem
a la mida de qualsevol client.


Call Now Button