Nou soci del Bufet

Miquel Fornieles ha estat nomenat soci del bufet DiG Advocats.

Miquel és Llicenciat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra i màster en Dret del Treball i Seguretat Social per la mateixa universitat. Així mateix, és professor col·laborador a la Universitat Oberta de Catalunya i al Mentoring Laboral de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona.

trajectòria professional

Va iniciar la seva carrera professional en l'any 2003 al despatx EBAME de Barcelona. Posteriorment va fundar el seu propi bufet, Trefor Advocats, juntament amb el penalista Narcís Trenado, destacant com a especialistes en dret laboral i dret penal.

L'any 2014 es va incorporar a DiG Advocats encarregant d'assessorar als seus clients i crear el Departament Laboral, del que és el seu màxim responsable. Des de la seva formació, l'àrea ha augmentat significativament en clients i facturació i en l'actualitat està integrada per cinc professionals.

Miquel acumula experiència en litigis laborals davant la jurisdicció social i inspeccions de treball. A més de l'assessorament legal a empreses, també ha desenvolupat la seva carrera centrant-se en processos de reestructuracions i reorganització de plantilles, així com en auditories laborals (due diligences).

valors diferencials

El despatx destaca per sobre dels seus molts valors, la seva professionalitat i la seva dedicació al client per trobar la solució més adequada.

Amb la incorporació de Miquel Fornieles, El despatx suma un total de set socis en els seus actuals tres oficines (Barcelona, ​​Madrid i Lleida) afermant-se com un dels despatxos destacats en assessorament empresarial a Barcelona.

Qui som

DiG Advocats és un bufet fundant l'any 1969 i precursor en dret fiscal i mercantil a Barcelona, ​​membre fundador de la AEDAF (Associació Espanyola d'Assessors Fiscals) enfocat sobretot a empreses on oferim tota mena de serveis legals, des assessorament tributari, laboral, mercantil, dret civil, dret penal, compliance, protecció de dades fins externalització de serveis financers, administratius i comptables (outsourcing) .