Socis de l'Bufet d'Advocats

Els Socis de l'Bufet d'Advocats a Barcelona, ​​Madrid i Lleida, són els responsables d'acompanyar als nostres clients a aconseguir l'èxit.

socis advocats barcelona

Des de l'any 1.990, sota la direcció de l'advocat i auditor, Sr. Jordi Esparza, La seva filosofia sempre ha estat «envoltar-se de Socis professionals de màxim nivell que puguin oferir solucions a les exigències màximes dels nostres clients. »

Amb el Sr. Romà Bosch al capdavant del Departament Legal de clients internacionals, el Sr. Francisco José Vinaches i el Sr. Albert Pujol liderant tots els projectes de Dret Fiscal, el Sr. Xavier Vals a la Direcció Financera i gestionant personalment els clients de l'àrea industrial de Lleida i el Sr. Marcos Jiménez de Parga al capdavant dels projectes de Dret Mercantil, es compon un equip de 6 socis professionals contrastats en cadascun dels seus respectius sectors legals.

El setè i últim soci en incorporar-se a el bufet d'advocats és Miquel Fornieles, Que tutela el Departament Laboral.

Per ajudar de manera individual o conjunta totes les necessitats dels nostres clients, en els aspectes que envolten el dia a dia de les empreses i poder resoldre amb màximes garanties, qualsevol problemàtica o assumpte d'índole legal i fiscal.

Call Now Button