Xina Desk

A la Xina Desk de DiG Advocats oferim un servei integral per a les empreses xineses i comerços xinesos que vulguin establir-se a Espanya mitjançant la constitució d'una filial fins a la fusió i adquisició de societats espanyoles.

El nostre Xina Desk està compost per advocats xinesos i espanyols especialitzats en tots els àmbits legals.

Serveis integrals per a empreses

Assessorem a les empreses xineses des de la constitució de les seves societats fins a l'adquisició i inversió en empreses espanyoles, fent una valoració de les societats, negocis i anàlisi d'inversions.

El nostre Xina Desk més proporciona assessorament en el procediment fiscal i dret penal tanta per a persones jurídiques com a persones físiques.

Al que fa a l'àrea de fiscal posseïm un equip d'experts en actuacions davant l'Agència Tributària, Tribunals del Contenciós-Administratiu, i jutjats. Així mateix, vam realitzar reclamacions davant Tribunals Econòmics Administratius Regionals, Tribunals Econòmics Administratius Centrals i davant òrgans administratius.

Quant a l'àrea de dret penal, portem casos de tot tipus de delictes especialment contra la integritat física (lesions, negligències mèdiques), delictes contra la intimitat (revelació secrets, violacions de domicili) delictes contra l'honor (calúmnies / injúries), delictes contra l'ordre socioeconòmic (insolvències punibles / aixecament de béns), delictes contra la propietat industrial i intel·lectual (falsificacions de marca), delictes contra la hisenda pública (delictes fiscals i seguretat social), delictes de falsedats documentals i delictes contra la seguretat del trànsit ( alcoholèmies, conducció temerària).


Responsable de la Xina Desk

Sr. Han Bao Liu

Advocat

Call Now Button